Tuesday, April 24, 2012

Dodávka ovoce a zeleniny až domů

Na dnešní den jsem se moc těšila.  Na 9:30 jsem měla objednanou dodávku ovoce a zeleniny od firmy Freshkoš. Vše pochází z ohleduplného hospodaření v systému ekologického zemědělství.  Manželovi jsem to říkala si 5 krát, jak jsem zvědavá a jak se těším na chutnou zeleninu a čerstvé žampiony, které jsem si hned udělala k obědu (a nemusela jsem se s nikým dělit, manžel je nemá rád :-) a ani mé nadšení se mnou nesdílel, tedy spíše nechápal :-)

S dodávkou jsem naprosto spokojená, vše je čerstvé, mrkvička chutná úplně jinak než ze supermarketu a ty hrušky ... hm, dobrota. Koš obsahuje: brambory, cibule žlutá, mrkev, jablka červená i žlutá, hrušky zelené, jarní ředkvičky, jarní cibulka, svazek medvědího česneku a žampiony. Od teďka se tedy naše rodinka stává stálým odběratelem. Pán, co mi koš přivezl, přijel úplně přesně v 9:30, vše mi vysvětlil, ukázal obsah koše, nabídl novinky v nabídce (čerstvý chléb) a byl moc příjemný. 

Asi se Vám to bude zdát "uhozené", že se zde zabývám dodávkou ovoce a zeleniny, ale pro mě to byla příjemná chvilka v dnešním dni a hlavně jsem si na obědě, tedy nejen na něm, moc pochutnala.

No comments: