Friday, April 11, 2008

Život na Vysočině 2007 - unor 2008

1.1.2007 jsme se stěhovali s "naším majetkem" do Havlíčkova Brodu. Bydlime v radovce v ulici Prokopa Holeho cp. 3354. Pro potreby dvouclene domacnosti je dum prilis veliky. Obyvame kuchyn, jidelnu, obyvaci pokoj a kouplenu. Loznici vyuzivaji spise prilezitostne navstevy, my spavame v obyvacim pokoji. Odkaz na galerii je zde
Zijeme zde poklidny zivot, poznavame okoli na lyzich, po svych ci po 4 kolech. 25.unora 2007 se nam bez porodnich bolesti narodila cerna dcerka se 4mi nozkami - fotecky naseho miminka jsou zde
Pojmenovali jsme ji Vicky. Je to nas cernousek, obcas i zlobic, ale jinak nam dela jen radost. Bereme ji sebou vsude, pod stan, na vylety za keskama, ... i na moji promoci byla s nami. Myslim, ze si kazdeho omotala kolem svych nozicek:-)) babicky a dedecky nevyjimaje:-))

Jedno dubnove odpoledne jsme stravili na Rybarne u pana Nikla s partou blaznivych lidicek. Tak nejak jsme tam zapadli, stali se z nas pratele pro spoustu vyletu za poklady, spolecne nedeli posezeni a debatovani nad uplynulym tydnem, hodnoceni uspesnosti lovcu ... Spolecne akcicky zde Nase Vicky si nasla kamaradku, stejne starou dobrmanku. Jako stenatka si hravali pod stolem v 63, pozdeji se prohaneli po polich.
Pres leto si setrime dovolenou na Vanoce a tak vyjizdime na prodlouzene vikendy. Vylet do okoli Macochy, Lednicko-Valticky areal, Sluknovsky vybezek,..... Sumava. Vsude jsme kesovali dle moznosti, poznavali nove lidicky ze kterych se stali nasi pratele.
Cas plynul a my jsme se na zacatku zari rozhodli, ze zmenime sve pracovni pusobiste. Presun na zapadni cast Evropy, do Irskeho Dublinu jsme naplanovali na konec unora 2008. Vse prizpusobujeme nasim planum. Zarizujeme potrebna ockovani pro nasi Vicky, ktera pojede s nami se ucit stekat anglicky.
Pripravy na presun do IRL jsme zahajili ihned po navratu po nasi dovolene, kterou jsme stravili v Thajsku. Fotogalerie a nas denik je zde
Jeste pred odstehovanim jsme se rozloucili s prateli kacery. Havlickuv Brod definitivne opoustime 25.2.2008. Veskery nas majetek jsme nastehovali na Vlasimskou pudu (ktera je nastesti dostatecne velka), kde si na nas pocka.
Posledni tyden v unoru travime balenim a pripravou na cestu. Nakoupili jsme si do Irska "nedostatkove zbozi" jako jsou pudinky, nase oblibene susenky, arasidovou nutelu od Orionu, ...... noo je toho radna hromada. Postupne to skladame do auta a vysledek vypada takto.
Zde konci dalsi kapitola meho zivota. Ta pristi bude z ostrova.








No comments: